avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Buna ziua! Daca ma puteti ajuta, m-ar interesa ce ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Buna ziua! Daca ma puteti ajuta, m-ar interesa ce salariu net ...

Buna ziua!
Daca ma puteti ajuta, m-ar interesa ce salariu net are un grefier debutant incadrat la judecatorie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: TimeeaBV , utilizator 09:59, 9 Iulie 2024
Salariile de bază ale personalului auxiliar de specialitate sunt prevăzute în cuprinsul Anexei V la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, Capitolul II – Salarii de bază pentru personalul auxiliar de specialitate din cadrul instanţelor şi parchetelor, iar sporurile de care beneficiază sunt prevăzute în cuprinsul Capitolului VIII – Reglementări specifice personalului din sistemul justiţiei, din cadrul aceleiași anexe la lege.

Acestea sunt diferite de la o funcție la alta și în interiorul aceleiași funcții în raport de vechimea în muncă și în specialitate, precum și în raport de nivelul jurisdicțional al instanței/unității de parchet în care își desfășoară activitatea (judecătorie, tribunal, curte de apel, Înalta Curte de Casație și Justiție).
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de grefier - sng LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Deschid acest topic in speranta ca voi putea obtine de la dvs. niste informatii cu privire la functia de grefier, in urma absolvii Scolii ... (vezi toată discuția)
Promovare grad profesional iulia_viorica iulia_viorica buna ziua fac parte din categoria personalului auxiliar din Ministerul Justitiei, iar in anul 2009 am participat si am promovat un examen de promovare in ... (vezi toată discuția)
Studii grefieri !!! jojo2 jojo2 Pentru a deveni grefier trebuie sa ai obligatoriu facultatea de drept? multumesc (vezi toată discuția)