avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impreuna cu fostul soț si o organizatie umanitara am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impreuna cu fostul soț si o organizatie umanitara am construit ...

Impreuna cu fostul soț si o organizatie umanitara am construit o casa cu direcție spre mine având nevoi speciale. După divorț fostul soț,a spus VERBAL ca partea lui o lasă copilului nostru minor.Doresc sa știu ce posibilități are,dacă se răzgândește,sa-si ceara dreptul ?.Menționez ca casa o plătesc in rate lunare.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:33, 9 Iulie 2024
aiurea... nu exista verbal, nu valoreaza nimic, sa faceti act la notar de partaj si donatie catre fiu. Altfel, sigur ca isi poarte cere drepturile oricand, mai alea dupa ce terminati de achitat
Dacă o achit în totalitate ce șanse mai are sa își revendice :partea"?

Elisaveta29 a scris:

Impreuna cu fostul soț si o organizatie umanitara am construit o casa cu direcție spre mine având nevoi speciale. După divorț fostul soț,a spus VERBAL ca partea lui o lasă copilului nostru minor.Doresc sa știu ce posibilități are,dacă se răzgândește,sa-si ceara dreptul ?.Menționez ca casa o plătesc in rate lunare.

aceleasi. Daca vreti sa fiti unic proprietar , trebuie sa faceti partaj.
sigur ca daca cere partajul dupa divort, veti optine o cota mai mare dat fiind faptul ca dvs ati platit-o din fonduri proprii

~ final discuție ~