avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt unic asociat la un SRL cu 3 angajat1 ( eu sunt 1 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt unic asociat la un SRL cu 3 angajat1 ( eu sunt 1 ) . Am ...

Sunt unic asociat la un SRL cu 3 angajat1 ( eu sunt 1 ) . Am varsta de 60 ani si vechime aprox 38 ani si 6 luni Intentionez sa ma pensionez anticipat pana in septembrie .Veniturile mele vor fi pensia anticipata si dividendele As vrea sa stiu, daca eu pot ramane in continuare actionar in conditiile in care voi fi pensionat anticipat. Ce fel de impozite voi datora statului ? Multumesc. Zi buna .
Cel mai recent răspuns: B Gheorghe , utilizator 12:06, 9 Iulie 2024
Puteti ramane in continuare actionar in conditiile in care veti fi pensionat anticipat.. veti datora taxele pentru dividendele incasate si contributiile pentru pensia incasata potrivit legii.
Puteti ramane in continuare actionar in conditiile in care veti fi pensionat anticipat.. veti datora taxele pentru dividendele incasate si contributiile pentru pensia incasata potrivit legii.
Va multumesc ,
Va doresc o zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt unic asociat la un srl cu 3 angajat ( eu sunt 1 ) . intentionez ... B Gheorghe B Gheorghe Sunt unic asociat la un SRL cu 3 angajat ( eu sunt 1 )Cu o vechime de 38 ani si aprox 6 luni . Intentionez sa ma pensionez anticipat pana in septembrie . ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare ittisottis ittisottis BUNA ZIUA, Am implinit 57 de ani in 06. februarie 2012. Lucrez in invatamant, am o vechime de 37 de ani . Ma pot pensiona anticipat ,cand am 38 de ani de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata stanescuileana stanescuileana Sunt nascuta in anul 1957 - luna august -11 .Vechimea in munca este de 26 ani ( aprox ) .Am 5 ani de facultate la zi ! Beneficiez de pensie anticipata de orice ... (vezi toată discuția)