avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie de maternitate cumul de salariati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie de maternitate cumul de salariati

Buna ziua!

Am urmatoarea speta. Salariata X lucreaza la angajatorul Y de 12 luni si urmeaza sa intre in concediu de maternitate. In urma cu 3 luni a incetat un contract de munca la un fost angajator la care lucra in paralel cu angajatorul Y. Cum se calculeaza indemnzatia de maternitate care va fi platita de angajatorul Y? Se va lua in calcul si suma primita la fostul angajator?
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2024
device, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 9 Iulie 2024
Angajatorul va calcula indemnziatia pentru concediu de maternitate doar in baza veniturile realizate la el.


Indemnizatia CCC va lua in considerare salariile nete de la toti angajatorii din [perioada de 12 luni necesara pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate, indemnizatie pentru cresterea copilului si cand te intorci la munca piticot21 piticot21 Buna ziua, Sunt insarcinata in 31 de saptamani si am inteles ca incepand cu saptamana 32 pot intra in concediu de maternitate, dar as dori sa merg la munca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil dianabos dianabos Buna seara! Incep prin a specifica ca sunt insarcinata in 18 saptamani si urmeaza sa nasc in jurul datei de 18 aprilie 2014. 1. Inca nu am inteles daca ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil 2016 simonadunareanu simonadunareanu buna ziua! cum se calculeaza indemnizatia crestere copil in cazul in care 5 luni am fost in concediu crestere copil 1200 ron si ultimele 7 luni cu salariu ... (vezi toată discuția)