avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, de 10 ani sunt rezident permanent in UK. In ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, de 10 ani sunt rezident permanent in UK. In Romania ...

Buna ziua, de 10 ani sunt rezident permanent in UK. In Romania am o garsoniera proprietate personala, care este folosita cam o luna pe an cand merg in tara. Lunar platesc la asociatie toate taxele care se impun: lumina pe scara, curatenia,presedintele asoc, , cenzorul… si pierderile la apa, in bloc care nu sant chiar mici. Va rog sa mi spuneti daca e legal sa platesc aceste pierderi, lunar.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doina54 , utilizator 15:27, 9 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal sa platiti acele "pierderi" de apa, de fapt care nu se pot masura si individualiza, pentru ca ,daca ati declarat zero persoane in perioada cind nu locuiti acolo, atunci nu trebuie sa platiti asa ceva. Conform art. 82 din legea 196/2018 acest gen de cheltuiala se repartizeaza pe numar de persoane, deci la zero persoane declarate, nu aveti nimic de plata.
Va multumesc foarte mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar care nu declara consumul de apa Paulishta Paulishta Buna dimineata. Doresc sa va expun o situatie din blocul in care locuiesc si va rog sa ma ajutati indicandu-mi cui trebuie sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli apartament nelocuit felys felys Buna seara. As avea si eu o intrebare legata de cheltuielile de bloc. Am mostenit un apartament in anul 2013 prin decesul parintilor. De la aceea data nu a mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde sa ma adresez, daca administratia blocului din ... maryly maryly Buna ziua, unde sa ma adresez, daca administratia blocului din Bucuresti unde am un apartament nelocuit de ani de zile, ma pune la diverse plati care nu sunt ... (vezi toată discuția)