avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua ! E normal ca la un proces civil mai exact ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua ! E normal ca la un proces civil mai exact moștenire ...

Bună ziua ! E normal ca la un proces civil mai exact moștenire teren sa amâne de 6 ori pana acum pronunțarea?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:52, 10 Iulie 2024
Este posibil.
De câțiva ani a început aceasta,,moda"de a amână pronunțarea și în procese banale,mult mai simple decât speta dvs.Explicatii pot sa fie destule volum mare de munca,lene promovarea unor judecători la alte instante sau situații medicale,concedii etc.Practic 70-80%dintre procese se afla în aceasta situație.
Da, este normal. De anul trecut, normarea muncii in justitie a dus la amanari repetate datorita numarului mare de dosare. Nu lene sau altele, ci dosare multe, timp putin.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2024
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 ... nrobert13 nrobert13 In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 zile, iar totalul amânărilor nu poate depasi 15 zile, din cate am inteles eu. Este NORMAL ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am un proces civil la o judecătorie ca obiect :acțiune ... Ioan06 Ioan06 Buna ziua!Am un proces civil la o Judecătorie ca obiect :acțiune in răspundere delictuală.In mare pârâtul este DIRECȚIA GENERALĂ RESURSE UMANE din ... (vezi toată discuția)
Chiar vor sa se ocupe posturile de magistrati?eu nu cred. dandanaua dandanaua Examenul la INM ca si examenul pentru cei cu vechime de peste 5 ani sunt doua mari rateuri pe care conducerea justitiei se incapataneaza sa le pastreze si sa ... (vezi toată discuția)