avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, sotul meu a decedat, el avea terenuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, sotul meu a decedat, el avea terenuri extravilane ...

Buna ziua, sotul meu a decedat, el avea terenuri extravilane mostenite de la tata, intrebarea este daca la succesiune sotia are dreptul la terenurile respective fiind mostenire, mentionez ca la succesiune sunt doar eu si fiul lui din prima casatorie, multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2024
Leon0, utilizator
Bună ziua.

La succesiune, veniți și dvs., în calitate de soție supraviețuitoare. Ar fi bine să consultați și un avocat, totuși, pentru a vedea care sunt moștenitorii, masa succesorală și care este strategia cea mai potrivită, în raport de interesele dvs. și ale celorlalți succesibili.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face proces de ieșire din indivuziune din tp fara dezbaterea ... Lavi Camani Lavi Camani Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea succesiunii titularului? (vezi toată discuția)
Buna ziua, teren extravilan cu 4 mostenitori, in indiviziune. ... psimona22 psimona22 Buna ziua, Teren extravilan cu 4 mostenitori, in indiviziune. Am aflat azi, ca sotia unui mostenitor(care e decedat), a vandut o parte din teren cu chitanta ... (vezi toată discuția)
Bunuri in afara casatoriei Dijulescu2019 Dijulescu2019 Daca sotul a dobandit un bun imobil in afara casatoriei cu bani primiti de la parinti (este stipulat in contractul de vanzare cumparare ca parinti sunt ... (vezi toată discuția)