avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna seara. Am nevoie de o informație. Am casa la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna seara. Am nevoie de o informație. Am casa la tara pe numele ...

Buna seara. Am nevoie de o informație.
Am casa la tara pe numele tatalui. De la primarie imi spune ca desi este casa de vacanta sunt obligata sa platesc anual o suma pentru salubrizare. Acum intreb daca exista o lege in privinta asta, chiar sunt obligata sa platesc desi nu sta nimeni si niciodata nu se face gunoi? Am primit si o înștiințare de plata
Cel mai recent răspuns: Ramona98 , utilizator 14:33, 10 Iulie 2024
Legea nr. 101 din 25 aprilie 2006 serviciului de salubrizare a localităților
[ link extern ]
Buna ziua. Am citit tot articolul, dar sincer nu am inteles mai nimic... daca ma puteti lamuri dumneavoastră cu un raspuns.

Cornel Vasile a scris:

Legea nr. 101 din 25 aprilie 2006 serviciului de salubrizare a localităților
[ link extern ]

Buna ziua!
Eu am o casa la tara,nu locuieste nimeni acolo decat cel mult o luna pe an.Platesc taxa de salubritate pentru o singura persoana.Asa prevede regulamentul acelei comune.Taxa se plateste in functie de numarul de persoane care locuiesc la o adresa.Daca nu locuieste nimeni,se plateste doar pentru o singura persoana odata cu impozitul pentru casa si terenul aferent.Poate si acolo la dvs. se aplica aceleasi reguli.
Am intrebat la primarie si mi-au spus ca nu conteaza ca nu sta nimeni, trebuie sa platesc 120 lei anual obligatoriu

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Eu am o casa la tara,nu locuieste nimeni acolo decat cel mult o luna pe an.Platesc taxa de salubritate pentru o singura persoana.Asa prevede regulamentul acelei comune.Taxa se plateste in functie de numarul de persoane care locuiesc la o adresa.Daca nu locuieste nimeni,se plateste doar pentru o singura persoana odata cu impozitul pentru casa si terenul aferent.Poate si acolo la dvs. se aplica aceleasi reguli.

~ final discuție ~