avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna seara. Am nevoie de o informație. Am casa la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna seara. Am nevoie de o informație. Am casa la tara pe numele ...

Buna seara. Am nevoie de o informație.
Am casa la tara pe numele tatalui. De la primarie imi spune ca desi este casa de vacanta sunt obligata sa platesc anual o suma pentru salubrizare. Acum intreb daca exista o lege in privinta asta, chiar sunt obligata sa platesc desi nu sta nimeni si niciodata nu se face gunoi? Am primit si o înștiințare de plata

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) ... Alexandra Marina Alexandra Marina Buna ziua! Dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) in comuna Daesti, județul Vâlcea și o suprafața de teren intravilan. Menționez ca nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)