avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , Am fost in proces pentru teren intravilan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , Am fost in proces pentru teren intravilan și extravilan ...

Buna ziua ,
Am fost in proces pentru teren intravilan și extravilan pt tatăl meu cu unchiul meu. Am câștigat sa fie adăugat tata pe terenurile unchiului . Acum l-a dezbaterea succesiunii prin tribunal aflu că unul din terenuri a fost vândut cu contract de vânzare-cumpărare de către unchiul meu des eu am proces de punere în posesie a comisiei locale pe acest teren. La toată dosarele judecătoresti (4) nimeni , nici unchiul , nici comisia locala , nici OCPI care a modificat titlul de proprietate nu a specificat faptul că terenul din titlu a fost vindut . Am solicitat sulta pt folosință terenului din 2021( cînd am câștigat) pina acum la proces. Moștenitorii unchiului spun că nu e terenul meu fiindcă a fost vindut , dar eu am punere în posesie semnată inclusiv de moștenitorii unchiului . Care credeți că are cîștiga de cauza? Mulțumesc
Trebuie vazute actele, comparate niste titluri, date, trebuie vazut cine poseda, cartea funciara etc.

~ final discuție ~