avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acuma cateva zile am lovit usor bara din spate la o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acuma cateva zile am lovit usor bara din spate la o masina in ...

Acuma cateva zile am lovit usor bara din spate la o masina in timp ce dadeam cu spatele din parcare, iar celalata conducator imi cere daune de 2000 lei pentru asi repara masina si sa nu mearga la politie. ce as putea face in cazul acesta
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 04:11, 13 Iulie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu faceți nimic,sa meargă la politie.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu vrea amiabilă să se ducă.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu as ceda șantajului, cu orice consecinta. Politia constata și se prea poate sa platiti amenda sau poate și mai grav, dar indiferent de ce decide politia , nu i-a da aluia 2000 de lei.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conformitate cu legea, dumneavoastra aveti RCA valabil, putindu-i inmâna o copie + amiabila. De aceea exista si ati platit RCA, ca sa fiti aparat in astfel de cazuri. Succes!
Ar fi trebuit sa mergeti Dumneavoastra la Politie, sa declarati acrosajul. Trebuia facut in 24 de ore. Acum probabil vi se va suspenda dreptul de a conduce o luna (eu asa stiu...)
Santajistul ordinar ar merita denuntat, sa o incaseze pe masura.
Oricum, parerea mea este SA MERGETI Dumneavoastra la Politie si sa declarati tot, inclusiv santajul. Poate scapati doar cu o amenda si un avertisment, fara suspendarea dreptului de a conduce.In caz ca nu mergeti riscati sa mearga el sa depuna declaratia, si nu va fi bine pentru Dumneavoastra.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2024
andrei2005, utilizator