avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cadrul unei cercetari disciplinare pentru care nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cadrul unei cercetari disciplinare pentru care nu s-a emis ...

In cadrul unei cercetari disciplinare pentru care nu s-a emis o decizie, la aproape 6 luni de la inceperea procesului de cercetare, deoarece faptele imputate nu au putut fi sustinute de catre comisie, este legala "cautarea cu orice pret" a unor noi fapte in cadrul aceleaiasi cercetari? Cu cat timp inainte de inceperea investigatiilor/ cercetarii, se pot aduce probe cu filme (se cauta in arhivele multinationalei, imagini cu o vechime mai mare de 6 luni). Altfel spus, pentru colectarea unor posibile fapte, este legala folosirea unor imagini cu vechime de 5-6 luni si mai mult? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 10 Iulie 2024
Angajatorul dispune aplicarea sancţiunii disciplinare printr-o decizie emisă în formă scrisă, în termen de 30 de zile calendaristice de la data luării la cunoştinţă despre săvârşirea abaterii disciplinare, dar nu mai târziu de 6 luni de la data săvârşirii faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul va mai putea fi sancționat ? sau nu ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Un angajat a fost trimis spre cercetare disciplinară. În Codul Muncii - Art. 252 - se spune că: (1) Angajatorul dispune aplicarea ... (vezi toată discuția)
Convocare la cercetarea disciplinara prealabila petricap petricap In data de 20.09.2013 mi s-a emis decizia de cercetare disciplinara in vederea efectuarii cercetarii disciplinare prealabile. [b]Care este data limita pana la ... (vezi toată discuția)
Art 252 cm_ 30 zile sau 6 luni ? maria.ruseanu maria.ruseanu Va rog sa detaliati actiunile care se pot face in interiorul perioadei de la 30 zile la 6 luni in baza articolului 252 CM. Cand ma pot intinde la 6 luni mai ... (vezi toată discuția)