avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de proprietari

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi explicati urmatoarea sentinta judecatoreasca, data deocamdata online, avand in vedere ca intentia asociatiei este de a actualiza CEX-ul, statutul, regulamentul si componenta membrilor (modificata in mare parte si adaugate cereri pt. toti care au dorit sa fie membri, luat de la zero, cum se spune), dupa 18 ani, de cand nu s-a mai facut nimic si aliniat totul la Legea 196/2018.
Iata deci sentinta: "Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea. Ia act de modificările intervenite cu privire la alegerea Preşedintelui Asociaţiei şi cu privire la componenţa Comitetului Executiv, potrivit procesului-verbal al Adunării Generale a Proprietarilor din data de 03.06.2024. Dispune înscrierea modificărilor în Registrul Asociaţiilor de Proprietari. Respinge în rest cererea ce neîntemeiată. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 09.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 09.07.2024"
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2024
aurelia2, utilizator
Cel mai recent răspuns: aurelia2 , utilizator 16:21, 10 Iulie 2024
S-a admis cererea în privința înscrierii noului președinte al asociației de proprietari și a noilor membri ai comitetului executiv în Registrul Asociaţiilor de Proprietari ținut de grefa judecătoriei sectorului 3.

S-au respins celelalte capete de cerere ca neîntemeiate.

Veți primi mai multe informații cu privire la motivele pentru care s-au respins după ce se va redacta încheierea
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2024
robert1958, utilizator
Multumesc frumos! Asta am inteles si eu, dar ma intriga partea a doua, caci suntem deja la a 4-a depunere si mereu apar alte argumente de respingere ...

~ final discuție ~