avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ...

Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ca locuiesc doar ei singuri, în cazul meu o doamna care se declara singura, ca lucreaza de dimineata pana la ora 23 vara cica si ca toata galagia vine de deasupra ei?!, dar la ea e mereu cineva, tranzit mereu, ii auzi mutând mobila, apa, etc, am încercat sa dorm în locuinta, dar ea nu încetează cu cu gălăgia nici pana la 3 dimineața, ce pot face? Am mai zis prin bloc și lumea știe adevărul și mustește pe sub mustăți, dar mai departe nu spun ca are concubin, rude în casa, etc. Eu nu locuiesc acolo momentan, vin catevz ore pe săptămână. Ce pot face concret, ziua sau noaptea, rar ai liniște, dar dacă ii atenționeze îți și răspund, la ușa nu da drumu duduia de 50 de ani. M-au și inundat!
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:55, 11 Iulie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ciudat cum nu puteti dormi nici ziua nici noaptea când dvs stati câteva ore pe săptămână.
Nu aveti ce face.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2024
gi-jane2, moderator
Eu am încercat în iarna, in primăvara și în vara. Am vazut ce este noaptea acolo.Eu știu ce vb. Ea minte ca la ea nu se locuieste de dimineata de la 7.30 pana când vine ea acasă dupa-amiaza sau seara târziu. Eu merg acolo des. Cand am cumparat apart abia veneam in locuinta cum auzea ceva, imi trantea chestii grele pe holul de la întrare, taraia mobila, etc. Da de altfel ea este toată ziua la servici. Muta mobila in principiu, ca niște chestii metalice pd gresie tarate. Dus la 3 dimineața. Repet eu am încercat sa dorm acolo, stai treaz noaptea ca prostul și asculți recitalul de sus plus ca sosesc pe rand acasă. Cine nu are vecini din ăștia nu crede!
Dacă as locui aici permanent, as păți ca dl Ionel care descrie aici ce pățește cu acea familie cu pile în politie, șicane și ziua și noaptea. Și la urmă nu se baga nimeni. Mi-a luat si boxa, m-a și inundat la baie, și are reputație ca nu da drumul la ușa. Dar are tot timpul persoane clandestine în apart care si ele nu tin cint de nimic. Pai dacă locuieste singura, muta și mobila face și dus în acelasi timp? Eu vreau sa găsesc o modalitate sa demonstrez ca nu locuiește singura si ca ma sicaneaza intentionat, ca face ce vrea la orice ora din zi și din noapte! Situatia trenează de 2 ani, fosta proprietara a vândut în mai puțin de 2 ani, știa ea de ce! Dialogul surzilor cu madam!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2024
mirella_iorga, utilizator
Pt somn, folosiți dopuri de urechi. Asta dacă nu vreți sa va faceți nervi, ci sa dormiți. Daca vreti sa dovediti ca sunt mai multe persoane, stați la usa ei sau platiti un detectiv.
Intrebare: cu ce va ajuta sa dovediti ca sunt mai multe persoane? Abia după 15 zile de stat, pot fi trecute la plata întreținerii și nici asta nu va ajuta cu zgomotele.
Dacă face dus la ora 3 dimineața , e treaba ei. Dacă auziți asta și va deranjează, izolati-va casa ginic.
De ce nu sesisati Politia cand auziti galagie?
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Zgomot produs intentionat de vecina andreym24 andreym24 Buna ziua! Doresc sa expun si problema mea care suna cam asa: Vecina care locuieste deasupra mea, repetat in fiecare noapte produce zgomote deasupra patului ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)