avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ...

Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ca locuiesc doar ei singuri, în cazul meu o doamna care se declara singura, ca lucreaza de dimineata pana la ora 23 vara cica si ca toata galagia vine de deasupra ei?!, dar la ea e mereu cineva, tranzit mereu, ii auzi mutând mobila, apa, etc, am încercat sa dorm în locuinta, dar ea nu încetează cu cu gălăgia nici pana la 3 dimineața, ce pot face? Am mai zis prin bloc și lumea știe adevărul și mustește pe sub mustăți, dar mai departe nu spun ca are concubin, rude în casa, etc. Eu nu locuiesc acolo momentan, vin catevz ore pe săptămână. Ce pot face concret, ziua sau noaptea, rar ai liniște, dar dacă ii atenționeze îți și răspund, la ușa nu da drumu duduia de 50 de ani. M-au și inundat!
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:55, 11 Iulie 2024
Nu e chiar asa când locuiesti la bloc, nu la casa. Dvs aveti țevile izolate la baie? Sa vezi cum se aud! Eu trebuie sa izolez fonic sau vecina trebuie sa aibă bun simt? Situatia cu acești clandestini trenează demult. Ea declara ca sta singura, eu plătesc asociatia, curățenia pe scara, lumina ptr 2 persoane. La mine e clara situatia.Sunt totuși niște reguli când stai la comun. Vecinii trebuie sa fie de bun simt.. și sa existe respect reciproc. Ptr sfaturi din astea, nu ma oboseam sa mai răspund. De ce în alte tari te iau în evidenta populației și nu sta fiecare pe unde apuca și face ce vrea? Și în București am prins razie a politiei noaptea. Au legitimat toți vecinii.
Sa vina politia degeaba? Nu dau drumu la ușa. O singura persoana ma gândeam ca după ora 22.00 încetează cu foitul ca doar trebuie sa meargă la munca și ca o sa fie liniște deasupra mea. Ptr "o singura persoana" cam mare deranjul!

Cornel Vasile a scris:

De ce nu sesisati Politia cand auziti galagie?

Si ce sa zică, ca se aude ca face vecina duș , muta mobila și i-a picat polonicul din mana?
Polițistul trebuie sa constate zgomot care deranjeaza cu propriile simturi.

~ final discuție ~