avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... calitate procesuala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

calitate procesuala

Doresc sa audiez predica intr-un anume lacas de cult care a emis pe numele meu o hotarare de interzicere a frecventarii lui ceea ce lezeaza dreptul meu de a alege liber si va rog sa imi explicati cine are calitatea procesuala de a anula hotararea emisa impotriva mea eu am cerut anularea acelei hotarari dar instanta a hotarat asa Civil Obiect: anulare act Stadiu procesual: Fond Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge ca neintemeiată excep?ia lipsei capacită?ii de folosin?ă a pârâtei, excep?ie invocata de parata prin intampinare. Admite excep?ia lipsei calită?ii procesuale pasive a pârâtei, excep?ie invocata de parata prin intampinare. Respinge cererea ca fiind introdusa împotriva unei persoane fără calitate procesuala pasiva. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătorie eu pe cine actionez in judecata pentru a obtine anularea hotararii care imi interzice sa calc in lacasul de cult respectiv?
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2024
wazz, utilizator
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 10:27, 12 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe emitent.
Ceva in genul actelor de la primarie, nu chemi instanta primarul, ca persoana fizica, cu toate ca el le semneaza, chemi UTA-Unitatea Administartiv Teritoriala.

In speta... nu-l chemi in instanta pe preot, ci parohia...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, scrie in hotarare emitentul si semnatarul pentur emitent. Semnatarul e persoana fizica, emitentul este persoana juridica in cadrul careia activeaza semnatarul.
va multumesc !

~ final discuție ~