avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am și eu o întrebare cine m ar putea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am și eu o întrebare cine m ar putea ajuta le mulțumesc ...

Bună ziua. Am și eu o întrebare cine m ar putea ajuta le mulțumesc frumos. Am permis spaniol anulat pe România. Vreau sa știu dacă autoritățile romane l au trimis în Spania mainpot conduce sau e anulat și pe Spania?
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 22:53, 11 Iulie 2024
Buna seara,

Nu cunosc exact legea, insa din ce stiu eu statul roman nu are cum sa anuleze un permis emis de un alt stat. Da, va poate pune interdictie sa circulati pentru o anumita perioada de timp pe teritoriul Romaniei dar nu poate anula un act emis de un alt stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat în românia, circulație în spania Sorinel41 Sorinel41 Pot circula in spania daca am permisul suspendat in romanaia (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat eu777 eu777 Buna Ziua, Am o nelamurire si solicit putin ajutor din partea dumneavoastra. Unui amic al meu i-a fost suspendat permisul de ... (vezi toată discuția)
Permis spaniol suspendat în spania, dar nepredat la poliție. Îl pot preschimba cu unul românesc? Alin sandu Alin sandu Bună seara, am o mare nedumerire am permis de conducere spaniol, de curând mi a fost suspendat in Spania pentru alcoolemie pe o perioada de 2 ani jumate, eu ... (vezi toată discuția)