avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverință AJPIS cu c-val actiuni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverință AJPIS cu c-val actiuni

Bună ziua,
Cum redactez o adeverință pentru AJPIS, pentru un salariat care în perioada în care se afla în concediu de creștere și îngrijire copil, a primit acțiuni de tipul stock option plan și acestea au fost declarate în 112?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 12 Iulie 2024
Pentru ce ii trebuie acea adeverinta la AJPIS?
Aceste acțiuni au fost declarate în 112 ca avantaje și AJPIS solicita detalii despre aceste avantaje.

Este o simpla adeverinta in care mentionati, ca dna /dnul .......... , salariata/salariat al societatii ... in perioada ............ a primit c/v unui numar de actiuni, valoarea actiunii , respectiv suma platita bruta/neta.
Baza legala fiind ......
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stock option plan in maternitate / ccc mlc1 mlc1 Buna ziua, As dori sa stiu daca putem sa acordam unei angajate actiuni stock option plan pe perioada maternitatii si apoi cat timp are contract suspendat in ... (vezi toată discuția)
Taxele datorate in urma vanzarii actiunilor obtinute prin "employee stock option plan" alex5 alex5 Sotia a primit niste actiuni \"gratuite\" printr-un program Employee Stock Option Plan – „ESOP” la o companie externa. in momentul cand i s-au dat ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizatie salariata insarcinata intoarsa din cic Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata care si-a reluat activitatea din concediu crestere copil in data de 09.03.2015. Aceasta este din nou insarcinata si are concediu ... (vezi toată discuția)