avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform Legii nr.296/2023, începând cu data de 1 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform Legii nr.296/2023, începând cu data de 1 iulie 2024, ...

Conform Legii nr.296/2023, începând cu data de 1 iulie 2024, Serviciul Resurse Umane a devenit compartiment (Serviciul Resurse Umane neavând 10 posturi de execuție a devenit compartiment)), funcția pe care o ocupam, de șef Serviciu, devenind funcție de execuție, respectiv acum sunt economist I, cu scăderea semnificativă a salariului. Deși am funcție de execuție, prin decizie internă și completarea atribuțiilor din fișa de post, am fost desemnat coordonator al activității compartimentului Resurse Umane, fără ca, aceste atribuții și responsabilității suplimentare să fie remunerate suplimentar. Care este modalitatea juridică să solicit renunțarea la calitatea de coordonator al activității Compartimentului RUNOS (în această calitate eu semnez acte/documente cu consecințe patrimoniale), fără ca, prin această solicitare să risc să mă sancționeze, sau mai rău, să fie interpretată ca o solicitare de întrerupere a raporturilor de muncă ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 12 Iulie 2024
Puteti mentiona printr-o cerere ca , renuntati la calitatea de coordonator al activității Compartimentului RUNOS incepand cu data de ...

~ final discuție ~