avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o situatie privind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o situatie privind locul de munca. ...

Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o situatie privind locul de munca. Incerc sa fiu cat mai succint posibil. Lucrez la o firma de cadastru si nu sunt inginer cadastrit. Ideea este urmatoarea, ca sunt incadrat cu cod COR 333101 functie de agent, iar atributiile din fisa postului nu au nici o legatura cu munca reala. In mare, ceea ce fac eu pentru ei este sa ma duc sa fac masuratori cu o tableta GPS la case si curti, colectez documente de la primarii si ocpi s.a.m.d. Vreau sa stiu daca pot sa ii dau in judecata, fara o sesizare in prealabil a ITM? Eu refuzand sa mai fac activitati care nu sunt in fisa postului si nici in contractul individual de munca. Metionez ca le-am facut o adresa in acest sens, am discutat cu ei, iar problema nu s-a rezolvat. Au zis ca se vor uita peste situatie si vor veni cu o solutie. Scopul ar fi sa pot obtine de la ei niste despaguri pentru o munca prestata timp de 1 an jumate la care contractul si fisa postului nu face referie. Ca idee, conf, codului COR exista 2 functii la care o mare parte din activitatile mele reale se gasesc si anume: 1)thenician topometrist si 2) topometrist. Mentionez inca odata ca nu am studii de inginer. Va multumesc pentru timpul acordat!
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2024
Eduard1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 12 Iulie 2024
Da, puteti actiona in instanta si fara sa sesizati inainte ITM-ul.

~ final discuție ~