avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. Referitor la cursurile de formare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. Referitor la cursurile de formare profesionala continua ...

Bună seara.
Referitor la cursurile de formare profesionala continua organizate de angajator, acestea pot fi stabilite fără a întreba angajatul? Ma refer la situația în care angajatul lucrează în ture de 12 ore ,respectiv ture de zi /noapte , iar după tura de noapte,la ieșirea din tura I se aduce la cunoștință ca trebuie sa se deplaseze 100 km pentru a urma cursuri de formare profesionala continua, pe durata a 2 zile consecutiv
Va rog frumos sa îmi specificați cadrul legal care reglementează acest aspect
Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna ziua - intrebari referitor la programul inegal de munca... iulian.parasca iulian.parasca Buna ziua. Parasca Iulian ma numesc si am cateva intrebari referitor la programul inegal de munca. In contractul de munca este specificat 8 ore pe zi, 40 de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 11 ore. sporuri. va rog un sfat. didi67 didi67 Am o intrebare referitoare la relatiile de munca, respectiv durata timpului de lucru (si salarizarea) in cazul unei repartizari inegale a timpului de lucru. As ... (vezi toată discuția)
De ce nu este trecut in contractul de munca faptul ca se lucreaza ture de 12 ore, inclusiv ture de noapte? Kissakissa Kissakissa Buna ziua , Ma poate lamurii cineva cum este posibil, ca un angajat al unui spital de urgenta renumit din Bucuresti, sa lucreze in ture de 12 ore, inclusiv ... (vezi toată discuția)