avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara !Potrivit noii legi, pentru perioadele de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara !Potrivit noii legi, pentru perioadele de cotizare ...

Buna seara !Potrivit noii legi, pentru perioadele de cotizare în condiții deosebite sau speciale se acordă perioade suplimentare, care constituie stagiu de cotizare în condiții normale, după cum urmează:

patru luni pentru fiecare an lucrat în condiții deosebite de muncă;
șase luni pentru fiecare an lucrat în condiții speciale de muncă
Lucrez in cadrul DGASPC pentru conditii deosebit de periculoase se primeste un spor de 50 % ,doresc sa stiu daca
aceasta lege pensiilor asa cum este extras mai sus din ea se poate aplica si in cazul celor care muncesc si ptr care primesc spor ptr conditii deosebit de periculoase ? Adica 4 luni pentru fiecare an lucrat in conditii deosebit de periculoase ! Multumesc !

Alte discuții în legătură

Informatii legea pensiilor timodemi timodemi Am lucrat in conditii speciale de munca<in subteran>timp de 24 ani ,din care timp de 17 ani am lucrat ca artificier si gestionar materii explozive.Am o ... (vezi toată discuția)
Grupa ii amarianaro amarianaro Buna ziua Am o mica nelamurire Din Legea 263/2010 ar rezulta ca : Pentru perioadele ulterioare datei de 1 aprilie 2001 care reprezintă, conform legii, ... (vezi toată discuția)
Conditii deosebite vs grupa 2 de munca Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna: Persoanele incadrate in munca dupa data de 1 aprilie 2001 - pana in prezent si care se incadreaza ... (vezi toată discuția)