avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, în cursul zilei de azi 12.07 .mi am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, în cursul zilei de azi 12.07 .mi am găsit masina ...

Bună seara, în cursul zilei de azi 12.07 .mi am găsit masina blocata ,am sunat am plătit deblocare.. cum pot contesta aceasta amenda în condițiile în care masina nu era parcata pe un loc marcat sau hasurat ,iar la întrarea în parcare nu era obstructionata întrarea. Distanta dintre masina mea și coltul bordurii de vis a vis a prcarii este de 6 metri. Lăsând și nr.de telefon în parbriz..
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu piroscaemil piroscaemil In data de 23 mai 2020 am parcat masina pe un loc de parcare din orasul Sinaia,lasand in parbriz un bilet cu numarul meu de telefon in caz de nevoie..Locurile ... (vezi toată discuția)
Parere privind ridicare auto niculaet niculaet Buna ziua! As dori o parere juridica in urmatoarea speta: In cursul zilei de astazi, masina unui prieten a fost ridicata de pe Calea Giulesti, de catre firma ... (vezi toată discuția)
Ridicari auto neregulamentare Daria B. Daria B. Buna ziua, Joia trecuta mi-a fost ridicata masina din Sibiu, desi consider ca am parcat regulamentar: pe o strada din centru, in zona A de parcare, am ... (vezi toată discuția)