avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu privire la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu privire la stabilirea programului ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutați cu privire la stabilirea programului dat de instanta tatălui cu fiica .pe perioada vacantei de vara ...
,,on timpul vacantei de vara ,primele 2 săptămâni din luna iulie și primele 2 săptămâni din luna august în anii pari și ultimele 2 săptămâni din iulie și ultimele 2 săptămâni din August în anii impari ,,
Minora este la tata în perioada 30 iunie-14 iulie. După ce o va aduce acasă pe 14 iulie el ba veni în următoarele 2 sapt din iulie la programul normal care îl are ..marțea și joi 2 ore seara ..primul și al 3lea weekend din luna.Eu înțeleg din decizie ca celelalte 2 săptămâni din luna ar trebuie sa fie cu mine .
Aștept cu interes părerile dumneavoastră.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:36, 13 Iulie 2024
Asa este , cum intelegeti dvs. Pt cursul anului e un program și pt perioada de vacanta e alt program .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Program vizitare tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua In legatura cu programul de vizitare a minorului in timpul vacantelor,de exemplu in acea de vara se considera ca toata perioada (jumatate) ... (vezi toată discuția)
Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)