avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În urma decesului bunicului, din 1972, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În urma decesului bunicului, din 1972, bunica și ...

Bună ziua. În urma decesului bunicului, din 1972, bunica și mama au moștenit casa și terenul de 2500 mp. După decesul bunicii, din 1988, mama a moștenit cealaltă parte dar, în certificatul de moștenire, a fost trecută suprafața 1500 mp. Abia acum, când a trebuit să facem actele pentru intabulare, am constatat că era trecută o suprafață mai mică, deși, din actele de la primărie și din măsurători iese o suprafață de 2500 mp. Menționez că notarul unde s-a dezbătut succesiunea a decedat. Vă rog să-mi spuneți cum pot îndrepta eroarea. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire Manucu1990 Manucu1990 Buna ziua.in 1989 când a decedat bunica s-au făcut acte de moștenitor mamei mele pa 250 mp,acum 4 ani când am făcut succesiunea la moartea mamei, s-au ... (vezi toată discuția)
Dobandire drept intabulare teren lucke lucke Teren de 4000 mp (act de proprietate scos de la arhiva statului - pe numele bunicului si a bunicii; bunicul a decedat in razboiul din anii 40, bunica a ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)