avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligare plată expert
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligare plată expert

Firma la care sunt asociat a fost vizitată de un organism de control care a cerut o expertiza contabilă. Unul dintre asociați nu este de acord și a făcut tot ce a putut pentru a împiedica expertizarea (nu a semnat diverse acte, nu vrea să transfere onorariul expertului, alte mici tertipuri,etc) cert este că am pierdut deja un an din această cauză. Am putea avea un motiv legal de a-l acționa în instanță pentru că, prin rea voință, am pierdut bani și timp din cauza lui?

Alte discuții în legătură

Cine plateste expertiza intr-o cauza civila? marinmariana marinmariana Buna ziua . Sunt parata intr-o cauza civila in care tribunalul a solicitat I.N.E.C. expertiza grafologica. Cine trebuie sa plateasca contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila asociatie proprietari Cordoneanu Cordoneanu Buna ziua, Am o intrebare: ce inseamna onorariu provizoriu de expertiza? Deoarece asociatia de proprietari nu a depus la dosar un act din care sa reiasa clar ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila nicoleta dumitru nicoleta dumitru buna ziua, stie cineva cat costa o expertiza contabila facuta la asociatia de locatari pe un an? (vezi toată discuția)