avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Sunt beneficiar al prevederilor Decretului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Sunt beneficiar al prevederilor Decretului Lege 118/90. ...

Buna ziua,
Sunt beneficiar al prevederilor Decretului Lege 118/90.
Conform acestor prevederi am dreptul in fiecare an la un bilet de tratament gratuit,dar deși am făcut în fiecare an cerere nu mi s-a aprobat.Ce posibilități de remediere a situației sunt?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 13 Iulie 2024
Numarul biletelor de tratament balnear pentru anul 2024, este de maximum 60.420 de bilete de tratament balnear, repartizate pe maximum 19 serii de trimitere..

Numărul biletelor de tratament balnear care se acordă gratuit categoriilor de persoane beneficiare ale prevederilor unor legi cu caracter special se stabilește prin aplicarea unei cote de maximum 15% din totalul numărului de bilete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se incadreaza "limitarea numarului de cetateni care au dreptul ... carmenstefania carmenstefania cum se incadreaza \"limitarea numarului de cetateni care au dreptul sa beneficieze de prevederile unei legi ? \" (art.C.P.. ? ) Mai precis , prevederea din ... (vezi toată discuția)
O persoana cu handicap usor poate beneficia de bilet gratuit de tratament? elena_1234 elena_1234 Buna seara, O persoana cu handicap usor poate beneficia de bilet gratuit de tratament? Doamna de la casa de pensii spune ca nu, sa plateasca jumatate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua stiu ca o lege prevaleaza in fata oricaror h.g., ordonante ... carmenstefania carmenstefania buna ziua stiu ca o lege prevaleaza in fata oricaror H.G., Ordonante sau Ordin intern emis de o Institutie de Stat.( respectiv prevederile dintr-o lege nu ... (vezi toată discuția)