avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie hrana salariat public spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie hrana salariat public spital

Buna seara, in cazul in care salariul net este 7750 RON fara norma de hrana (care in institutie este 300 de ron) se acorda norma de hrana, astfel depasind pragul de 8000? Mentionez ca inaintea ultimelor mariri salariale aveam 7650 cu tot cu norma de hrana, iar acum 7750 fara norma de hrana (la ultimul salariu nu a fost adaugata deoarece ar depasi pragul de 8000 - conform celor de la resurse umane).

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2024
DraZziW, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua!la acordarea indemnizatiei de hrana in institutii publice,se ... Alexiaradu2024 Alexiaradu2024 Buna ziua!La acordarea indemnizatiei de hrana in institutii publice,se tine cont de salariul de baza net de pana la 8000 lei?In cazul salariatilor care ... (vezi toată discuția)
Salariu nemajorat cu 8% deoarece salariul de baza este sub salariul minim pe economie Boggyct Boggyct Buna ziua, Am decis sa va scriu si aici deoarece sunt nelamurit in ceea ce priveste drepturile salariale cuvenite si consider ca acesta nu ar fi calculat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana in invatamant apolzanc apolzanc Buna seara, Sunt profesor si vreau un punct de vedere pe urmatoarea speta. Am un contract de baza dar si ore suplimentare si prin cumularea celor doua ... (vezi toată discuția)