avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cresa la parter fara izolatie fonica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cresa la parter fara izolatie fonica

Salut,

Am cumparat un apartament la etaj 1 intr un bloc vechi. Acest bloc a fost de la construire prevazut cu o cresa la parter, cresa care activeaza inca, de stat.
Aceasta cresa nu are niciun fel de izolatie fonica, ba mai mult, are doar supravete dure, fiecare miscare auzindu se groaznic prin podea, tavanul lor.
Aceasta cresa are paza non stop, mereu este cineva acolo care misca scaune, tranteste usi, etc, care rasuna la orice ora din zi sau din noapte.
Programul de curatenie incepe zilnic l 6 dimineata, alt generator se zgomot.
Am facut sesizari la conducere, am fost sa vorbesc si sa propun solutii, sezizarea dsp, ismb, primaria de sector (urmeaza audienta la primar). Nu imi pun sperante ca o sa rezolv mare lucru cu voie buna.
Ce solutii legale am la indemana pentru a ii obliga sa isi aduca spatiul in secolul 21 cu metodele de antifonare adecvate unui spatiu comercial la parter de bloc?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un apartament la parter iar peretele dormitorului ... Oanaoan17 Oanaoan17 Buna ziua! Am un apartament la parter iar peretele dormitorului este comun cu casa scarii, chiar cu scarile blocului. Aud non stop cum se tranteste usa dar cea ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Protectia vecinilor pe verticala la zgomotele de impact produse de un laborator de cofetarie - patiserie cbo cbo De aproape 4 luni ne-am mutat deasupra unei cofaterii - patiserii cu laborator care functioneaza de la 6 dimineata pana la 8 seara, 7 zile din 7, intr-un ... (vezi toată discuția)