avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Cât ar trebui sa cotizez la fondul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Cât ar trebui sa cotizez la fondul de pensii pentru ...

Bună ziua! Cât ar trebui sa cotizez la fondul de pensii pentru salariul minim pe economie? Menționez că nu am un venit stabil. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:45, 14 Iulie 2024
Este 25% procentul aplicat la valoarea salariului minim pe economie. Pana la 1 iulie a fost 825 lei lunar. De la 1 iulie este 925 lei lunar, plătibili pana la data de 25 a lunii următoare, pentru luna curenta.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2024
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata anticipata contributie la pensie dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna ziua, va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Pot plati anticipat pentru 2 ani contibutia la pilonul 1,astfel incat sa pot iesi la pensie pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.. care este sistemul de cotizare pentru pensii cu ... Iulita Bambuch Iulita Bambuch Bună ziua.. Care este sistemul de cotizare pentru pensii cu cheltuielile cele mai mici? Eu având Srl.. Unde ar fi bine să apelez? (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare bună ziua! am 24 ani si 3 luni de vechime si ... Anna393 Anna393 Stagiu cotizare Bună ziua! Am 24 ani si 3 luni de vechime si trebuie sa ma pensionez. La calculul pensiei , merita sa îmi cumpăr încă 1 an de vechime ... (vezi toată discuția)