avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Sunt intr o situatie “urata” si nu stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Sunt intr o situatie “urata” si nu stiu cum as ...

Buna ziua! Sunt intr o situatie “urata” si nu stiu cum as putea scapa din ea..am un vecin care se incalzeste cu “lemne” dar nu stiu sigur daca sunt tocmai lemne, cosul centralei lui emana un fum foarte toxic, este foarte foarte deranjant (am mai auzit la unii ca de ce ne plangem, etc..dar pana nu treci prin asa ceva nu intelegi), problema este ca mereu imi umple curtea de fum si inevitabil ajunge si in casa, mai nou face fum si pe timp de vara, dar o face in alta sursa (cred ca are ceva ciubar cu apa si probabil incalzeste apa..) I am zis ca ma deranjeaza dar parca o face in batjocura, nu ii pasa..sunt mai frustrat ca eu ma gandesc mereu sa nu le creez discomfort vecinilor si ei..am o ferita de 9 luni si ma ingrijorez pt sanatate ei, nu cred ca ii face bine asa ceva. Nu vreau sa ma cert cu vecinul, vreau sa inteleaga doar ca ma deranjeaza ft mult..si stiu sigur ca si pe el l ar deranja daca ar fi in situatia mea..altii se gandesc ca sunt singuri pe pamant, nu se gandesc decat la ei. Se mai mira de starea care este in tara aceasta. Ma puteti ajuta cu o solutie, un sfat?. As fi dispus sa il ajut financiar doar sa nu mai am parte de atata fum (desii nu ced ca ar fi nevoit ca pare sa aibe destui bani). Va multumesc mult!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Ar cam trebui sa notificati asa zisa politie locala care sa vina sa constate si eventual sa ia anumite masuri impotriva lui si daca tot nu se rezolva nimic, incercati eventual cu o plangere catre garda de mediu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu reusiti sa discutați amiabil(și probabil nu o sa reusiti)trebuiesc făcute sesizări peste sesizari în scris la DSP,,Politia Locala,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati - fum insuportabil de la hornul vecinului denutadaniel denutadaniel nu mai suportam fumul emis de vecinul de langa mine am ajuns sa nu dormim noaptea de frica sa nu ne axfixiem de fumul emis de cosul sau miroase ingrozitor ... (vezi toată discuția)
Fum de la vecini AnnamariaIlyes AnnamariaIlyes Buna ziua. Vecinul meu arde paie in centrala si tot fumul sta pe curtea noastra. Asta se intampla de luni de zile in fiecare zi si mai multe ori pe zi. Fumul ... (vezi toată discuția)
Problema cos de fum Darius32 Darius32 Buna seara.Am o problema cu un ve cin care recent si-a montat o centrala pe carbune iar tot fumul degajat de aceasta ajunge in curtea mea cosul fiind ... (vezi toată discuția)