avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venit de 2000 de dolari de pe urma unui ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venit de 2000 de dolari de pe urma unui proiect

Bună! Am făcut un venit de 2000 de dolari de pe urma unui proiect de freelancing. A fost a one time thing, nu mai fac asta acum. Cum ar trebui sa declar venitul?
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bani obtinuti din freelance Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Dacă ești freelancer ocazional si câștigi o sumă nu prea mare, cum declari la anaf? Am avut două proiecte individuale din românia, unde la ambele am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac si freelancing la o firma din strainatate. eloquent eloquent Buna ziua! Daca am deja un job full-time in Romania in domeniul IT, si vreau sa fac si freelancing la o firma din strainatate (tot in domeniul IT), ce taxe ... (vezi toată discuția)
Ce taxe platesc pt banii primiti din afara? Chelaru Robert Chelaru Robert Buna! Daca lunar imi intra in cardul meu bancar niste bani din strainatate, ce taxe trebuie sa platesc pentru acei bani? (vezi toată discuția)