Dacă ești freelancer ocazional si câștigi o sumă nu prea mare, cum declari la anaf? Am avut două proiecte individuale din românia, unde la ambele am primit 2000 de lei. Deci am in jur de 4000 de lei in paypal. Trebuie să declar neaparat cum am facut acești bani daca doar lucrez ca freelancer ocazional, de câteva ori pe an ca sa am bani pentru utilități + bani de buzunar? Trebuie să declar după fiecare proiect sau la final de an? Am aflat că esti obligat de lege sa declari veniturile facute pe persoana fizica daca ele depasesc 22800/an. Trebuie să-mi declar veniturile din freelancing chiar dacă nu fac acea sumă pe an? Va rog sa-mi explicati ca la prosti ca sunt putin mai greu de cap . Multumesc anticipat de intelegere !
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.