avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bani obtinuti din freelance
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bani obtinuti din freelance

Dacă ești freelancer ocazional si câștigi o sumă nu prea mare, cum declari la anaf? Am avut două proiecte individuale din românia, unde la ambele am primit 2000 de lei. Deci am in jur de 4000 de lei in paypal. Trebuie să declar neaparat cum am facut acești bani daca doar lucrez ca freelancer ocazional, de câteva ori pe an ca sa am bani pentru utilități + bani de buzunar? Trebuie să declar după fiecare proiect sau la final de an? Am aflat că esti obligat de lege sa declari veniturile facute pe persoana fizica daca ele depasesc 22800/an. Trebuie să-mi declar veniturile din freelancing chiar dacă nu fac acea sumă pe an? Va rog sa-mi explicati ca la prosti ca sunt putin mai greu de cap . Multumesc anticipat de intelegere !
Cel mai recent răspuns: Matei Alexandru Viorel , utilizator 09:20, 1 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Freelancing cu sau fara pfa sonika sonika Buna. Sunt interesata de domeniul freelancing si am vazut ca nu prea sunt articole de actualitate, care sa scoata in lumina regelementarile in vigoare ... (vezi toată discuția)
Sfat cu privire plata impozit pe venit weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am nevoie de un sfat cu privire la plata impozitului pe profit. In ultimii trei ani am lucrat in timpul liber pe internet ca tutor freelancer. ... (vezi toată discuția)
Problema impozit pe profit weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am nevoie de un sfat cu privire la plata impozitului pe profit. In ultimii trei ani am lucrat in timpul liber pe internet ca tutor freelancer. ... (vezi toată discuția)