avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amanare semnare act aditional CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amanare semnare act aditional CIM

Buna ziua, la firma la care lucrez am fost contactat de catre HR pentru a semna un act aditional la Contractul Individual de Munca. Ma intreb, daca dupa ce citesc respectivul act aditional simt nevoia sa-mi iau cateva zile de timp ca sa ma informez mai bine asupra subiectelor din act, si deabea apoi sa decid daca sa semnez sau nu, o pot face?
De asemena, pot lua cu mine documentul respectiv ca sa ma consult cu un avocat? Sau macar pot lua notite?
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: avocadonet , utilizator 10:23, 15 Iulie 2024
Depinde angajatorul dvs...sunt situatii care depind decizia lui , nu de ce va spunem noi aici.
Multumesc frumos pentru raspuns. Am crezut ca aceste situatii sunt reglementate de lege. Insa inteleg din raspunsul dumneavoastra ca este lasat totul la latitudinea angajatorului, corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediat pe baza unui act adițional la contractul de muncă nesemnat de mine. cum pot obține anularea deciziei de concediere? Diana Elena Fontu Diana Elena Fontu Bună ziua! Am lucrat 3 luni cu cim semnat. Apoi, nu am mai semnat nimic dar am continuat să lucrez o lună. La HR, au înregistrat la Revisal un act ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)
Preluare firma de catre alta societate; ce se intampla cu cim ale salariatilor? ContSters37581 ContSters37581 In cazul in care se decide preluarea firmei (cu tot cu salariati) care este procedura in cazul contractelor de munca? Se face concediere colectiva pentru toti ... (vezi toată discuția)