avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc intr-o casa veche cu trei apartamente care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc intr-o casa veche cu trei apartamente care are holul ...

Locuiesc intr-o casa veche cu trei apartamente care are holul ca parte indiviza comuna. Unul dintre apartamente a fost inchiriat iar chiriasii au etalat pe pragul usii lor spre coridorul comun obiecte personale: cutii cu lucruri, raft pt pantofi cu pantofi etc Ce metoda de constrangere pot sa am ca sa elibereze lucrurile personale de pe pragul usilor lor? Culoarul arata acum ca un bazar.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:39, 15 Iulie 2024
Ca proprietar, ce detine in proprietate si parti comune, puteti sa le transmiteti chiar si in scris acest lucru, sa elibereze acel parti comune de tot felul de obiecte, pentru ca ei au inchiriat doar locuinta. Altfel, dvs. si vecinii va vedeti obligat sa evacuati acele lucruri (nu sa le aruncat, ci doar sa le adunati si sa le depozitati intr-un alt loc, in siguranta).
Ei nu sunt chiriasii mei. Argumentul lor este ca pragul camerei face parte din camera! Dar desigur ca nu este asa.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
dubick, utilizator
Raspunsul dat anterior ramine valabil, daca nu sunteti proprietar, nu puteti sa va amestecati decit in cazul in care aveti procura notariala sa-l reprezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inchidere hol de bloc socrates1 socrates1 Am achizitionat cu mult timp in urma un apartament a carui usa de intrare se afla in capatul coridorului (holului) de acces. Propietarul blocului in care se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare la dvs referitor la inchidere coridor ... Anne Banieli Anne Banieli Buna ziua, am o intrebare la dvs referitor la inchidere coridor etaj 1 dintr-o cladire din Piata Unirii,Timisoara. Eu am in coproprietate de 40 % un coridor ... (vezi toată discuția)
Depozitare obiecte personale in casa scarii allena allena Buna ziua, De aprox un an unul din vecini si-a depozitat masina de spalat veche in fata usii, accesul cu bagaja/plase catre propriul meu apartamanent ... (vezi toată discuția)