avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Dacă la depunerea documentelor pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Dacă la depunerea documentelor pentru dosarul de ...

Bună ziua
Dacă la depunerea documentelor pentru dosarul de pensii am o adeverință de grupa I , emisă cu o data anterioara legii 263/2010( conform căreia mi s-au calculat punctajul) nu am fost atenționat că ar fi o problemă și aș avea nevoie de o alta adeverință cu exprimarea de grupa " conditii speciale " pot depune o alta adeverință și recalculat acest punctaj , inclusiv pe perioada din urmă ?
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala procesomanul procesomanul Buna ziua, Am depus dosarul pentru pensie anticipata partial in aprilie 2013. Printre documente si o adeverinta cu grupa l de munca, pentru o perioada de 3 ... (vezi toată discuția)
Legea 192/2015 nicuratiu nicuratiu Sunt un beneficiar al L.192/2015. si desi a fost emisa si HG pt. aplicarea acesteia nu s-a intimplat nimic. Intrebarea mea este daca se stie ce se(s-a) i ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Adriana68 Adriana68 Am facut cerere de recalcularea pensiei pentru orele lucrate [b]in acord global[/b]. Din nefericire, dupa mai mult de doi ani de asteptari a venit si ... (vezi toată discuția)