avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Planuri arhitecturale a unei case vechi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Planuri arhitecturale a unei case vechi

Buna ziua,

Exista o institutie la nivel judetean, sau chiar si national de unde se pot recupera planurile arhitecturale sau macar poze de arhiva ale unei case vechi dintr-o zona istorica a unui oras resedinta de judet?

Am incercat la Serviciul Judetean al Arhivelor Nationale dar se pare ca ei nu au asa ceva in arhiva.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 15 Iulie 2024
Faceti o solicitare scrisa cu nr. de inregistrare/ data la ANJudetene pentru cautare in arhiva si a primi raspuns scris. Posibil sa platiti o taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa dubioasa Ady337 Ady337 Buna ziua, Ce pot face in situatia urmatoare: In cadrul unui proiect scris am avut nevoie sa studiez cateva documente la un sediu al Arhivelor Nationale. ... (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune al primariei la o cladire care nu e istorica Nyykk Nyykk Buna ziua, vreau sa vand un apartament intr-un bloc turn cu 10 etaje construit in 1973, si mi se solicita sa depun o gramada de acte la Directia Pentru Cultura ... (vezi toată discuția)
Recuperare act de vanzare cumparare ladyy2 ladyy2 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Cum si de unde pot recupera un act de vanzare -cumparare care s-a intocmit acum vreo 50 de ani dar care din pacate ... (vezi toată discuția)