avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat in penitenciar, civil, am fost director ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat in penitenciar, civil, am fost director adjunct, ...

Am lucrat in penitenciar , civil , am fost director adjunct , sef serviciu , locul de munca este incadrat in conditii speciale (Anexa 6 HG 1294/2001), colegii si subalternii mei au beneficiat de aceste conditii , am incasat sporuri de condidii grele , vatamatoare , concediu suplimentar , la fel ca si colegii mei , angajatorul considera ca eu am lucrat in conditii normale ?????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 15 Iulie 2024
Exista vreo decizie de nominalizare a salariatilor care beneficiaza de conditii speciale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt angajat civil in penitenciar , toti s , locul ... marianrodbav marianrodbav Buna ziua sunt angajat civil in penitenciar , toti s , locul de munca este incadrat in conditii speciale , incasez spor pericol , spor conditii vulnerabile , ... (vezi toată discuția)
Condiții spor nocive Rusu Raducu Rusu Raducu Lucrez la CFR, sub firul de contact 27000w, este normal sau nu sa primesc spor de condiții nocive, în prezent nu primesc acest spor, muncesc în aceleași ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca, concediu suplimentar. enacheflorinconstantin enacheflorinconstantin Lucrez intr-o turnatorie de alama si ma intereseaza daca beneficiez de grupa de munca la pensie (cate luni la an) si daca, in plus de concediul standard, pot ... (vezi toată discuția)