avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Detin 2 apartamente proprietate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Detin 2 apartamente proprietate personala,in 2 zone ...

Buna ziua !
Detin 2 apartamente proprietate personala,in 2 zone diferite din acelasi oras insa manageriate de acelasi Administrator de condominiu. Se stie ca in unul din cele 2 ap. nu locuieste nimeni, nici macar nu este dat la inchiriat. Administratorul ma pune sa platesc intretinerea separat pentru cele 2 apartamente., chiar daca eu si familia mea nu locuim in cel de al 2 lea apartament. Este corecta aceasta practica ? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:59, 15 Iulie 2024
Normal sa platiti separat pe chitante diferite, ca sunt asociatii si adrese/locatii diferite.

Unde nu locuieste nimeni platiti doar cota parte indiviza. Atat.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociația de propietari poate pune la plată cota întreținere ... giovanni72 giovanni72 Asociația de Propietari poate pune la plată cota întreținere la avizier dacă nu locuiește nimeni la adresă? Întreb asta deoarece nelocuind nimeni de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune laura-jurist laura-jurist buna ziua x detine un apartament pe care l-a dat in chirie. x s-a mutat impreuna cu parintii. apartamentul parintilor este dotat cu centrala termica ... (vezi toată discuția)
Votul in cadrul asociatie de proprietari gadgetescu gadgetescu In primul rand imi cer scuze, in cazul in care s-a mai discutat pe forum despre aceasta problema, dar nu am reusit sa gasesc raspunsul la intrebarea mea. ... (vezi toată discuția)