avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am și eu câteva întrebări în legătură cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am și eu câteva întrebări în legătură cu un divorț . ...

Am și eu câteva întrebări în legătură cu un divorț . Sunt mama a cinci copii cu vârste între 1 an si 10 luni cea mai mică fetiță și 11 ani și 6 luni cea mai mare fetiță . Nu mă mai înțeleg deloc cu tatăl copiilor și aș dori să divorțez dar el nu își dorește acest lucru deoarece el a făcut un împrumut acum 4 ani sa construim 2 camere unde stam în prezent.Între timp casa noastră a luat foc anul trecut și o reconstruim dar noi nu avem actepe casă deoarece stăm la părinți mei . El mă amenință că dacă divorțez el o să îmi ia 2 din cei 5 copii deoarece cea mare este fiica mea din prima căsătorie chiar d acă el a adoptat-o între timp .Vă rog frumos să mă ajutați , vreau să știu dacă este posibil să îmi pierd copiii dacă intentez divorț deoarece traiul în comun a devenit un chin fiindcă el nu mă mai ajută cu nimic si mă bazez mai mult pe părinții mei care sunt pensionari . . În august eu ies din crestere copil si desi mi-as dori sa revin la munca nu stiu daca voi reusi deoarece fata cea mare intra clasa a 5a , iar cealalta intra clasa a 2 a , baietelul intra clasa 0 iar cea de-a 3 a fetita va incepe gradinita .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:41, 19 Iulie 2024
Nu va pierdeți niciun copil.
Ambii parinti veti exercita autoritatea parinteasca și locuinta copiilor va fi cel mai probabil la dvs. Se va face ancheta sociala.
Vă mulțumesc frumos pt răspuns.
Se poate ca instanța sa împartă minorii.
Depinde de mai multe lucruri.

Custodie comuna veți avea insa toți chiar și asa.

București 2024
Buna ziua. de ce anume depinde acordarea custodiei?Stam la părintii mei el nu are o locuinta proprie desi se poate muta la fratele sau . Precizez ca am 4 fete de 11ani, 8 ani 3 an jumatate și un an și zece luni iar baiatul are 6 ani.
Nu va mai faceți griji. Dacă aveți condiții bune de locuit, ii puteti intretine, aveti grija de ei, copiii vor locui cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Si-a parasit familia ContSters325926 ContSters325926 prietena mea a fost parasita de sotul ei(el s-a mutat cu amanta)ea locuieste acum in casa socrilor cu copiii(locuieste cu socrul si cu o cumnata)..idea este ca ... (vezi toată discuția)
La cine ramane copilul? marian_apreutesei marian_apreutesei Buna seara Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori, din care unul încă nenăscut. ce mă sfătuiți? Flavia.onu Flavia.onu Sunt căsătorită de 2 ani si sunt in aceasta relatie de 8 ani, am o fetita de 2 ani si 10 luni, iar luna viitoare nasc un băiețel. Relația cu soțul meu ... (vezi toată discuția)