avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! As dori sa știu dacă se poate trece ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! As dori sa știu dacă se poate trece copilul pe ...

Buna seara! As dori sa știu dacă se poate trece copilul pe numele meu înainte de căsătorie? ( Menționez că nu este copilul meu ) Am decis sa ne căsătorim și aș dori să trec copilul înainte de căsătorie pe numele meu. Se poate ? Și dacă se poate , ce acte îmi trebuie ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:53, 15 Iulie 2024
Procedura corecta este sa-l infiati, nu sa-l recunoasteti in fals.

Sunt multe topicuri aici pe forum cu tati doar in acte, care au recunoscut copilul altui barbat, si cand au ajuns la divort de mama copilului, sunt disperati ca au copil pentru care vor trebui sa-i plateasca pensie alimentara, chiar pana implineste 26 ani.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea numelui tatalui in certificatul de nastere al copilului adi1234 adi1234 buna ziua , as dori sa stiu si eu cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie . am cunoscut o fata care are deja un copil de 2 ani , iar pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil in lipsa tatalui Popescu100 Popescu100 Buna ziua, sunt casatorita legitim dar nu mai stau impreuna cu sotul meu de ceva vreme, sapamana trecuta am nascut iar sotul meu nu doreste sa dea buletinul ... (vezi toată discuția)
Lmpartirea bunurilor sorinelo sorinelo tata regaseste fiica din prima casatorie dupa 30 ani e stabilita in germania, a fost casatorit si a divortat dupa 6 ani platitor de pensie alimentara pana la ... (vezi toată discuția)