avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara!Tatăl meu a decedat în data 17.01.2024 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara!Tatăl meu a decedat în data 17.01.2024 pana la ...

Bună seara!Tatăl meu a decedat în data 17.01.2024 pana la aceasta data el are 10 zile de nemotivate motiv pt care casa de pensii a spus sa restitui ajutorul de deces.Angajatorul nu a luat nici o măsură asupra lui pt nemotivate.Este legal ce face casa de pensii?Menționez ca angajatorul a data ajutorul de înmormântare de 4 salarii .Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ajutor deces mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Mi-a decedat tatal si am dreptul conform CCM la un ajutor de deces de la serviciu. Casa de Pensii refuza sa-mi acorde ajutorul de deces (echiv. ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces acordat de institutie imputat ulterior ContSters388801 ContSters388801 Buna ziua. Am si eu o problema si poate ma puteti ajuta sau lamuri. Anul trecut, in luna Aprilie, tatal meu a decedat. Am luat banii de la Casa de ... (vezi toată discuția)
Ajutor in caz de deces al unui parinte marialexia marialexia Acum cateva zile mi-a decedat tatal,am dreptul la un ajutor din partea angajatorului ,tinand cont ca sunt in concediu de ingrijire a copilului .Am fost la ... (vezi toată discuția)