avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligarea vecinilor de a nu inchiria in regim hotelier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligarea vecinilor de a nu inchiria in regim hotelier

Locuiesc intr-un bloc in care cativa dintre proprietari inchiriaza. Unii dintre ei au 5 apartamente si toate sunt inchiriate in regim hotelier. Problema e ca vin tot felul de oameni in bloc, nu pot lasa geamul deschis vara pentru ca fumeaza tigari dupa tigari, altii se imbata si deranjeaza, altii dau petreceri.
Primaria spune ca nu au nevoie de autorizatie daca detin pana in 5 apartamente, insa chiar nu exista o cale legala prin care ii putem obliga sa nu inchirieze?
De ani de zile suntem bataia de jos a acelora care inchiriaza, sunt sfidatori la adresa noastra, nu ai cu cine discuta. In bloc e haos.
Nu stiu daca au autorizatie pentru inchiriere in regim hotelier, nu stiu daca au nevoie de asa ceva.
Se poate ataca pe cale legala, prin sesizari la institutii pentru a-i obliga sa nu mai inchirieze apartamentele?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de ceva timp s-a pus in vigoare o lege din care rezulta ... Smiley4u Smiley4u Buna ziua! De ceva timp s-a pus in vigoare o lege din care rezulta ca, cei care doresc sa isi inchirieze apartamentul in regim hotelier vor avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Vecinii inchiriaza in regim hotelier fara acord Valeriu28 Valeriu28 Buna ziua, caut un sfat: vecinii de deasupra inchiriaza de 3 luni apartamentul in regim hotelier, fara acordul vecinilor directi sau al asociatiei, pe care din ... (vezi toată discuția)
Bordel in bloc, regim hotelier fara acordul vecinilor luisapopescu luisapopescu Doua apartamente din blocul in care locuiesc sunt inchiriate in regim hotelier. Eu si majoritatea vecinilor mei suntem deranjati de faptul ca in ambele ... (vezi toată discuția)