avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. In cuantumul sumei care se ia in calcul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. In cuantumul sumei care se ia in calcul pentru plata ...

Buna ziua.

In cuantumul sumei care se ia in calcul pentru plata pensiei alimentare, cu tatal militar, intra si primele si sporurile cu caracter nepermanent? De exemplu, o prima luata intr-o luna pt rezultate deosebite? Inteleg ca norma de hrana si norma de echipament nu se iau in calcul, se scad din salariu si abia apoi se aplica procentul de 1/3 pt 2 copii. Multumesc

Alte discuții în legătură

Baza legala de stabilire a procentului pensiei alimentare Tinuca Tinuca Care este baza legala de stabilire a procentului pensiei alimentare , care sunt veniturile care se iau in calcul la stabilirea procentului? (vezi toată discuția)
Stabilirea pensiei alimentare de catre instanta irina.comardici irina.comardici Buna ziua, La stabilirea pensiei alimentare care venituri trebuie sa le ia in calcul instanta? Ia in calcul norma de hrana si sporurile? (vezi toată discuția)
Pensie întreținere Alexx20 Alexx20 Buna seara, Mă aflu și eu în următoarea situație: am divorțat în urma cu 4 ani de comun acord la notar, cu 500 lei pensie de întreținere. Peste 2 ... (vezi toată discuția)