avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Am absolvit studii liceale cu profil real ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Am absolvit studii liceale cu profil real (chimie-biologie), ...

Buna ziua! Am absolvit studii liceale cu profil real (chimie-biologie), studii universitare (medicina veterinara-USAMV Bucuresti), studii de masterat (domeniul stiinte agricole-controlul si expertiza produselor agro-alimentare), studii de doctorat (medicina veterinara, tot la USAMV Bucuresti-stiinte agricole). Lucrez in cercetare (stiinte agricole, sub Ministerul Agriculturii) de aprox. 5 ani de zile, avand in fisa postului stipulat "participare la instruire PSI si protectia muncii". Intrebarea mea este daca vechimea necesara de 5 ani, se refera doar la un anumit post (ex. inspector PSI) sau pot sa incerc sa depun dosarul la ITM pentru conducator SEPP, dupa un curs extern de specializare in domeniu. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vechime ssm pt a-mi infiinta serviciu extern TuRa TuRa Buna ziua! Stiu ca pt a-mi putea infiinta Serv. Ext. am nevoie de cel putin 5 ani vechime. Intrebarea mea este: daca sunt incadrat ca si Cadru Tehnic PSI se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa fac cursul de ssm, cel de 80 de ore. eu ... Nicoleta stefania Nicoleta stefania Buna ziua, Doresc sa fac cursul de SSM, cel de 80 de ore. Eu in momentul de fata lucrez intr-un santier ca operator, pe parcurs am avut o discutie cu ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Buna ziua, As dori sa fac un curs de perfectionare pentru a activa in domeniul securitatii si sanatatii in munca si psi dar nu stiu ce tip de curs e cel mai ... (vezi toată discuția)