avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua . Am o întrebare . În acest moment mă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua . Am o întrebare . În acest moment mă aflu în ...

Bună ziua . Am o întrebare . În acest moment mă aflu în CCC pana la data de 14.08.2024 , între timp sa născut bebe 2 , ca să depun actele pentru prelungire CCC ulterior dosarul de indemnizatie îmi trebuie incetare cim deoarece după ce voi ieși din CCC nu doresc sa ma mai întorc la acest loc de munca ..... acum perioada de suspendare este pana în 14.08.2024 ....pot sa fac incetare de cim de la 01.07.2024? Ma afectează cu ceva ?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 16 Iulie 2024
Nu va afecteaza cu nimic... puteti depune solicitare de incetarea a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil, restructurare, indemnizatie bebe2 bebe2 Buna ziua, Vin cu cateva intrebari: Ma aflu in concediu pt crestere copil de pana la 2 ani si primesc o indemnizatie de 1200 ron. Daca sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru tatăl copilului Camelia1690 Camelia1690 Buna ziua, Bebe 19 martie 2020 face 2 ani. Când am rămas însărcinată eram angajata cu contract pe perioadă determinată și la puțin timp după ce ... (vezi toată discuția)
Se poate somaj dupa ccc? rrodiquee rrodiquee Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca este posibil ca dupa iesirea din concediul de crestere copil (CCC) sa intru direct in somaj in conditiile in ... (vezi toată discuția)