avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stergere/scadere amenzi succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stergere/scadere amenzi succesiune

Buna ziua. Am mostenit o casa si as vrea sa fac succesiunea. Defunctul a avut mai multe amenzi de circulatie si de ordine publica neachitate. Cei de la primaria din localitate imi spun ca trebuie achitate. Intrebarea este daca exista vreun mod prin care se pot sterge/scadea aceste amenzi sau sunt bun de plata daca vreau sa fac succesiunea? Multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa 16 ani Terezia81 Terezia81 Buna seara! Este adevart ca daca nu se accepta mostenirea (adica nu se depun actele la un notar pentru mostenire) in termen de pana la 6 luni de la data ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata impozit local pe casa din cauza amenzilor neachitate si prescrise !!! bumbeas bumbeas Luna aceasta, tatal meu a mers la Primarie pt. a-si achita ca de obicei impozitul pe casa si masina. A fost insa refuzat pe motiv ca exista niste amenzi de ... (vezi toată discuția)
Impozitul si amenzile decedatului ionutz23 ionutz23 Buna ziua, Socrul meu a decedat acum aproximativ 50 de zile. Are o masina pe numele lui si interesandu-ma la Administratia locala de taxe si impozite ar ... (vezi toată discuția)