avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de propietari

Bună ziua,

Locuiesc intr un bloc cu 30 de apartamente,de mai bine de 3 ani nu a mai fost făcută o ședință în cadrul asociației de propietari.Toate deciziile se iau pe un grup de Facebook în urma unor sondaje unde nu participa mai mult de 9-10 persoane.Este legal ținând cont ca nici măcar acolo nu se votează 50%plus unu?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Decizii luate ilega de presedinte si asociatie? Busuioceanuandrei Busuioceanuandrei Buna ziua, Doresc sa stiu daca aceste cazuri sunt ilegale si cum pot proceda. In urma sedintei de asociatie au fost discutate anumite decizii. Nefiind 50% ... (vezi toată discuția)
Vot in adunarea generala a asociatiei americanu28 americanu28 Buna ziua Va rog sa m-a ajutati cu o problema. Mai este in vigoare capitolul mai jos mentionat? Daca da, atunci pentru a vota alegerea presedintelui si a ... (vezi toată discuția)
Introducerea votului online la asoc de proprietari bloc locuinte. sagrad sagrad La o asociatie de proprietari bloc/apartamente se doreste introducerea votului online. Care sunt solutiile de implementare pentru a fi legal acest ... (vezi toată discuția)