avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, recent a murit tatal meu care locuia in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, recent a murit tatal meu care locuia in apartamentul ...

Buna ziua, recent a murit tatal meu care locuia in apartamentul bunicul meu si a bunici mele adica parintii lui, fiind amandoi decedati. Din informatile verisorului meu partea ce a avut-o bunicul meu i-a lasato lui print act de donatie sau asa ceva ptr a avea grija de el cat timp traieste dar el era plecat din tara cand a decedat si nu stiu daca avea legal hartii facute la notar, intrebarea mea este cum pot sa fac sa aflu cota parte ce ii apartinea tatalui meu.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:40, 16 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Solicitati online un extras de carte funciara.
Cost 20 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum pot sa aflu daca tatal meu a dat casa parinteasca ... LAURA 2022 LAURA 2022 Buna ziua! Cum pot sa aflu daca tatal meu a dat casa parinteasca la un verisor? Mentionez ca suntem 3 frati si mama noastra a murit mai demult. Tatal meu zice ... (vezi toată discuția)
Contract donatie - rog urgent raspuns !!!!! unait unait Eu locuiesc intr-o garsoniera (de 10 ani) care a fost donata mamei si bunicii (tin sa precizez ca sunt amandoua in egala masura trecute pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Incercare recuperare mostenire janinasalvastru janinasalvastru Cum as proceda, sau cam care ar fi pasii de parcurs de mine pentru a afla daca un apartament a fost instrainat conform legii sau a fost instrainat cu chitante ... (vezi toată discuția)