avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua , am prestat un servicu online ( un website ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua , am prestat un servicu online ( un website ) pentru ...

Bună ziua , am prestat un servicu online ( un website ) pentru o persoana ce este in curs de a-și deschide o societate , iar acum nu-mi mai răspund la telefon . Precizez că am toate discuțiile de pe whatsapp , datele persoanle din C.I. . Ne-am înțeles in al ajuta cu punera în online a pagini pentru o sumă destul de mică . În afară de a-i strica imagine din mediul online , ce cai legale sunt . Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Fotografie furata si folosita pe un site web alithenake alithenake Buna ziua, Recent am fost informat pe un forum dedicat de fotografie, ca una dintre fotografiile mele a aparut pe un site. Locul de unde a fost luata, ... (vezi toată discuția)
Cadru legal prestari servicii online mihneaandrei mihneaandrei Urmeaza sa deschidem un SRL/PFA a carui activitate sa fie prestarea de servicii catre pers juridice din Romania, exclusiv pe mediul online (creare de content, ... (vezi toată discuția)