avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, ma puteți ajuta cu un răspuns, dacă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, ma puteți ajuta cu un răspuns, dacă copilul face ...

Bună ziua, ma puteți ajuta cu un răspuns, dacă copilul face 2 ani pe 20 august tatal beneficiaza de luna tatalui dar nu își ia luna tatalui, eu ma întorc la serviciu pe 21 august chiar daca ultima luna nu primesc bani. Întrebarea mea este dacă ma întorc la serviciu de pe 21 august și pe 15 septembrie imi pun demisia si nu mai lucrez iar în situația în care sa spunem ca în intervalul 1-20 august 2025 nasc al doilea copil ce indemnizatie primesc în acest timp, ma încadrez la a primii aceeași indemnizație ca la primul? Mentionez ca cererea de revenire din ccc este cu data de 21 august . Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie andreiSRR andreiSRR Din cele ce am aflat pana acum clar, mama are CIC timp de 2 ani cu plata indemnizatiei de la stat, cu urmatoarea conditie: tatal face minim o luna de CIC ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu crestere copil crsulici crsulici Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil, care face 2 ani pe 08.09.2016 si teoretic ar trebui sa ma intorc la munca cu o luna mai devreme ,adica pe ... (vezi toată discuția)